De slogan Tailor Made delivered workwear maakt niet voor niets onderdeel uit van ons logo. Met Tailor Made bedoelen we dat we bij Proron alles in het werk stellen om uw kleding en PBM's te leveren, volledig vermaakt naar uw eisen en wensen. Het belangrijkse is dat werkkleding u als gegoten zit, u representatief voor de dag komt en het ondersteunend is bij uw werkzaamheden, daarbij komt maatwerk kijken.

Werkkleding vermaakt naar uw wensen

Alle persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding kunnen we personaliseren en branden door middel van bedrukking en borduring. Bovendien nemen we bij een pas sessie uw maatvoering op zodat uw kleding als gegoten zit. Zijn de standaard maatvoeringen niet toereikend? Geen probleem, Proron heeft een aantal naaistudio's geselecteerd die de kleding naar wens kunnen innemen en verwerken.

Borduren en bedrukken

U of uw werknemers vormen het visitekaartje van het bedrijf. Niet voor niets wilt u er voor zorgen dat ze representatief en uniform voor de dag komen. Nog mooier is dat de werkkleding gaat fungeren als een belangrijk communicatiemiddel. Workwear kan zo worden gepersonaliseerd dat u of uw mensen sneller worden herkend. Uw merk wordt zichtbaar op de plek waar dat belangrijk is... de werkvloer. Proron kan desgewenst een werkkleding lijn ontwerpen, volledig custom.

Uw kleding kan het snelst worden gepersonaliseerd door middel van borduring en/of bedrukking. Samen met u zoeken wij altijd naar de meest geschikte oplossing op maat, om uw bedrijfs identiteit maximaal tot uiting te brengen. Wij geven advies op maat en helpen u graag meedenken over de plaats van het logo, de juiste afmetingen en de meest geschikte kleding. Doordat Proron beschikt over een netwerk aan borduurstudio's kunnen we uw workwear snel en met hoge kwaliteit leveren. 

Er bestaan verschillende manieren om uw bedrijfslogo of -naam aan te brengen op uw werkkledij. De keuze die u maakt hangt grotendeels af van het kledingstuk dat we voor u kunnen personaliseren. Zo is borduren de beste oplossing bij fleece jacks, maar kiest u beter voor een bedrukking via transfer of zeefdruk om op T-shirts en polo’s aan te brengen.

Elk kledingstuk wordt door PRORON afgewerkt en gecontroleerd voordat het aan u geleverd wordt. We vertellen u er graag meer over tijdens een pas sessie bij u op het werk of aan huis.