Proron heeft o.a. de volgende merken opgenomen in het assortiment.
Naast de bekende A-merken voeren we ook minder bekende merken die in kwaliteit niet onder doen voor het A-segment, deze lijn kunnen we tegen scherpe prijzen aanbieden.

Dassy

In het Proron assortiment kan Dassy uiteraard niet ontbreken. Met een jarenlange ervaring in de productie van professionele werkkledij heeft het merk één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals als uzelf veiliger en praktischer te maken.

Australian Line

Proron heeft Australian Line opgenomen in het assortiment om goede werkkleding en PBM's te kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Het merk is onderdeel van het bekendere Cerva.

Emerton

Emerton werkkleding is in Nederland minder bekend. Het bedrijf produceert kleding, schoeisel en beschermingsmiddelen tegen zeer scherpe prijzen. Vaak doet het merk niet onder in kwaliteit ten opzichte van de A-merken. Proron biedt Emerton producten aan als kwalitatief alternatief.

Oxxa handschoenen

OXXA® produceert voor vrijwel elke beroepsgroep de perfecte handschoen met optimaal comfort. Proron levert OXXA handschoenen voor algemeen gebruik, in koude en winterse omstandigheden, voor assembleren en monteren (de mechanics handschoen) en voor bescherming tegen snijden.

Sioen werkkleding en regenkleding

Proron levert gecoate werkkleding van Sioen. De regenkleding, winterkleding en signalisatie kleding biedt bescherming tegen regen en kou. Zo bent u onder de meest extreme omstandigheden in staat uw werk te kunnen doen.

Buckler Boots

Proron voert de laarzen en schoen van Buckler omdat ze vallen onder het prinicipe, één keer gedragen, nooit meer anders. De producent onderscheidt zich van andere leveranciers door innovatie, kwaliteit en de ultieme pasvorm. Bovendien wordt er door het merk sterk gelet op de "looks".

SIP Protection

Proron heeft veiligheidskleding in het assortiment die uitermate geschikt is voor werk uitvoerenden in de bos en tuinbouw. SIP® Protection kledij beschikt over reducerende principes om te beschermen tegen de werking van de kettingzaag en is bovendien licht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden.

UVEX - handschoenen en brillen

Met Uvex heeft Proron hoogkwalitatieve handschoenen en brillen in het assortiment die voldoen aan de hoogste kwaliteits en comfort eisen. In de mobiele showroom kunt u de UVEX producten bekijken en proberen.

Sixton - Safety shoes

Proron levert veiligheidsschoenen van het merk Sixton Peak welke gerenommeerd en bekend zijn in de markt en de beste in hun soort.

Petzl

Petzl is producent van hoofdlampen en klim gereedschappen. In het Proron assortiment zijn met name hoofdlampen en zaklampen opgenomen die geschikt zijn voor het zware werk en tegen een stootje kunnen.

Peltor

Proron heeft in het assortiment een brede selectie van gehoorkappen met microfoon, kappen met Bluetooth™ en producten met ingebouwde FM radio, voor gebruik in omgevingen met veel lawaai. De Peltor gehoorkappen en communicatie helmen zijn ook geschikt voor de luchtvaart, motorsport en soortgelijke zeer lawaaiige omgevingen.

Havep - Workwear & protective wear

Havep voldoet in elk opzicht aan de eisen die u stelt aan workwear en protective wear. Deze werkkleding heeft Proron opgenomen omdat het bij dit merkt draait om de essentie. Niets meer, maar ook niets minder. Geen franje dus, die nergens voor nodig is en waardoor u alleen maar teveel zou betalen. Havep biedt u 100% protectie voor iedere job.

Grisport- Safety shoes

Grisport Safety veilligheidsschoenen staan bekend om comfort en kwaliteit. Tevens zijn de modellen functioneel, praktisch & modieus. Een veiligheidsschoen met een perfecte pasvorm en door nauwkeurige kwaliteitscontroles, vooral veilig.
Proron levert deze kwalitatief perfecte schoen voor een verrassend lage prijs.

Dunlop

Proron onderkent het grote belang van comfortabele laarzen bij het goed en prettig kunnen uitvoeren van werkzaamheden. Proron levert Dunlop werklaarzen voor degenen die dag in dag uit, de hele dag en elke dag laarzen dragen. Want de perfecte laars is nou eenmaal een vereiste!

Ansell

Ansell is producent en leverancier van een breed assortiment beschermende handschoenen voor alle industriële sectoren, inclusief de auto-industrie, de metaalproductie, de farmaceutische sector en de voedingssector.

3M

Proron levert producten van 3M, wereldleider in veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen. In de Proron mobiele showroom hebben we ademhalingsbescherming, lasbescherming, beschermende overalls, gehoorbescherming, communicatiesystemen, oogbescherming, gelaatsbescherming, hoofdbescherming en absorptiemiddelen opgenomen.